Borstvoeding na bortstvergroting

Wat is dit?

De klieren blijven bij een borstvergroting in tact. Vijf weken na de ingreep kan dus gewoon weer borstvoeding gegeven worden. De methode van een snede bij de tepelhof kan beter vermeden worden. De voorkeur gaat uit naar een snede onder de borst of bij de okselholte.Het soort implantaat dat met zoutoplossing gevuld is heeft de voorkeur boven een siliconenimplantaat. Een borstverkleining heeft meer invloed op borstvoeding. De chirurg zal dan altijd delen van de borst verwijderen waarin zich melkgangen en klierweefsel bevinden. Overleg in geval van borstverkeining goed met de chirurg over de mogelijkheden van borstvoeding na de operatie.
[ terug... ]Omhoog


ads1

URL toevoegen

  • Uw link een jaar lang op een relevante site voor 25 euro per jaar. Mail uw verzoek naar: Webmaster

ads2

Relatie met borstkanker?

  • Er zijn geen aanwijzingen dat een borstvergroting invloed heeft op het ontstaan van borstkanker. Inmiddels zijn er miljoenen borstvergrotingen uitgevoerd wereldwijd en is nooit een verband vastgesteld tussen de kanker en implantaten.

Garanties?

  • Het resultaat van plastische chirurgie is niet te garanderen. De kundigheid van de chirurg is natuurlijk van belang, maar het is geen exacte wetenschap. De tevredenheid van de klant na afloop heeft ook veel met het verwachtingspatroon vooraf te maken.

Borstvoeding?

  • De klieren blijven bij een borstvergroting in tact. Vijf weken na de ingreep kan dus gewoon weer borstvoeding gegeven worden.

Symmetrie?

  • Het is niet mogelijk asymetrie van borsten volledig op te heffen met een borstvergroting.

ads3


Copyright 2002-2018