Borstreconstructie

Wat is dit?

Een bijkomend positief effect van de komst van borstprotheses is de mogelijkheid voor borstreconstructie na een borstamputatie. Voorheen was er alleen de mogelijkheid voor een nogal onhandige plakprothese. Vanaf een half jaar na de amputatie bij borstkanker kan de borstreconstructie worden uitgevoerd.Tegenwoordig kan er zelfs gekozen worden voor een gecombineerde operatie, waarbij de amputerende arts samenwerkt met de plastisch chirurg om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zorgerzekeringen vergoeden deze borst-reconstructie operatie volledig.
[ terug... ]Omhoog


ads1

URL toevoegen

  • Uw link een jaar lang op een relevante site voor 25 euro per jaar. Mail uw verzoek naar: Webmaster

ads2

Relatie met borstkanker?

  • Er zijn geen aanwijzingen dat een borstvergroting invloed heeft op het ontstaan van borstkanker. Inmiddels zijn er miljoenen borstvergrotingen uitgevoerd wereldwijd en is nooit een verband vastgesteld tussen de kanker en implantaten.

Garanties?

  • Het resultaat van plastische chirurgie is niet te garanderen. De kundigheid van de chirurg is natuurlijk van belang, maar het is geen exacte wetenschap. De tevredenheid van de klant na afloop heeft ook veel met het verwachtingspatroon vooraf te maken.

Borstvoeding?

  • De klieren blijven bij een borstvergroting in tact. Vijf weken na de ingreep kan dus gewoon weer borstvoeding gegeven worden.

Symmetrie?

  • Het is niet mogelijk asymetrie van borsten volledig op te heffen met een borstvergroting.

ads3


Copyright 2002-2018