Ľ Keurmerk voor klinieken

Wat is dit?

Voor de zelfstandige klinieken is er het ZKN keurmerk. ZKN staat voor Zelfstandige Klinieken Nederland. De vereniging controleert haar leden jaarlijks volgens haar doelstellingen:


De ZKN stelt zich ten doel om uitsluitend klinieken als leden te erkennen, die een hoog kwaliteitsniveau hebben. Daartoe wordt iedere kliniek die tot de ZKN wil toetreden door een extern deskundige medische specialist getoetst aan normen die de ZKN zelf heeft opgesteld. Deze normen kunt u hier lezen.
Eens per jaar vindt op basis van die normen hertoetsing plaats van iedere aangesloten kliniek. Op deze wijze kan de ZKN garanderen dat de kwaliteit van zijn leden hoog is en blijft.
Het doel is om patiŽnten en cliŽnten van klinieken die zijn aangesloten bij de ZKN de zekerheid te verschaffen dat zij bij leden van de ZKN in goede handen zijn.
[ terug... ]Omhoog


ads1

URL toevoegen

  • Uw link een jaar lang op een relevante site voor 25 euro per jaar. Mail uw verzoek naar: Webmaster

ads2

Relatie met borstkanker?

  • Er zijn geen aanwijzingen dat een borstvergroting invloed heeft op het ontstaan van borstkanker. Inmiddels zijn er miljoenen borstvergrotingen uitgevoerd wereldwijd en is nooit een verband vastgesteld tussen de kanker en implantaten.

Garanties?

  • Het resultaat van plastische chirurgie is niet te garanderen. De kundigheid van de chirurg is natuurlijk van belang, maar het is geen exacte wetenschap. De tevredenheid van de klant na afloop heeft ook veel met het verwachtingspatroon vooraf te maken.

Borstvoeding?

  • De klieren blijven bij een borstvergroting in tact. Vijf weken na de ingreep kan dus gewoon weer borstvoeding gegeven worden.

Symmetrie?

  • Het is niet mogelijk asymetrie van borsten volledig op te heffen met een borstvergroting.

ads3


Copyright 2002-2018