Na de borstvergroting

Wat is dit?

Zorg ervoor dat u niet zelf naar huis hoeft te rijden na de operatie. Drink geen alcohol direct na de operatie, eten mag wel direct. Wacht met douchen tot een dag na de operatie. U kunt aspirine of paracetamol nemen tegen de eventuele pijn. De eerste drie weken na de operatie geen zware inspanningen verrichten. De BH 2 weken dag en nacht aan houden. De borsten uit de zon houden zolang het litteken niet genezen is.
[ terug... ]Omhoog


ads1

URL toevoegen

  • Uw link een jaar lang op een relevante site voor 25 euro per jaar. Mail uw verzoek naar: Webmaster

ads2

Relatie met borstkanker?

  • Er zijn geen aanwijzingen dat een borstvergroting invloed heeft op het ontstaan van borstkanker. Inmiddels zijn er miljoenen borstvergrotingen uitgevoerd wereldwijd en is nooit een verband vastgesteld tussen de kanker en implantaten.

Garanties?

  • Het resultaat van plastische chirurgie is niet te garanderen. De kundigheid van de chirurg is natuurlijk van belang, maar het is geen exacte wetenschap. De tevredenheid van de klant na afloop heeft ook veel met het verwachtingspatroon vooraf te maken.

Borstvoeding?

  • De klieren blijven bij een borstvergroting in tact. Vijf weken na de ingreep kan dus gewoon weer borstvoeding gegeven worden.

Symmetrie?

  • Het is niet mogelijk asymetrie van borsten volledig op te heffen met een borstvergroting.

ads3


Copyright 2002-2018