Borstverkleining

Wat is dit?

Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat u uw borsten juist te groot vindt. Vanuit cosmetisch oogpunt of zelfs om medische gronden. Grote borsten zijn ook zwaar en kunnen nek- of rugklachten veroorzaken. Bij een borstverkleining moet ook de tepelhof van plaats veranderen. Er is dan sprake van een borstlift. Wacht met het verkleinen van uw borsten liefst tot de leeftijd van 21 jaar. De borsten zijn dan volledig volgroeid en mentaal bent u dan beter in staat tot het nemen van de juiste beslissing.
[ terug... ]Omhoog


ads1

URL toevoegen

  • Uw link een jaar lang op een relevante site voor 25 euro per jaar. Mail uw verzoek naar: Webmaster

ads2

Relatie met borstkanker?

  • Er zijn geen aanwijzingen dat een borstvergroting invloed heeft op het ontstaan van borstkanker. Inmiddels zijn er miljoenen borstvergrotingen uitgevoerd wereldwijd en is nooit een verband vastgesteld tussen de kanker en implantaten.

Garanties?

  • Het resultaat van plastische chirurgie is niet te garanderen. De kundigheid van de chirurg is natuurlijk van belang, maar het is geen exacte wetenschap. De tevredenheid van de klant na afloop heeft ook veel met het verwachtingspatroon vooraf te maken.

Borstvoeding?

  • De klieren blijven bij een borstvergroting in tact. Vijf weken na de ingreep kan dus gewoon weer borstvoeding gegeven worden.

Symmetrie?

  • Het is niet mogelijk asymetrie van borsten volledig op te heffen met een borstvergroting.

ads3


Copyright 2002-2018