Ľ Kosten borstvergroting

Wat is dit?

De kosten voor een borstvergroting lopen nogal uiteen. Het is niet altijd aan te bevelen om de goedkoopste te zoeken. Een reŽle prijs is ongeveer tussen de 3400 (ronde borstprothese)en 4000 (anatomische borstprothese) euro. Prijzen inclusief BTW.
Borstvergroting in buitenland?

Operaties voor borstvergroting in het buitenland kunnen heel voordelig zijn. Er zijn tegenwoordig zelfs speciale reisjes naar Cuba, Iran of China. Het is een persoonlijke keuze. Bedenk of je er tegen kunt als er complicaties optreden en je in dergelijke landen moet verblijven. Ook kunt u meestal geen beroep doen op de chirurgen als u bij thuiskomst tegen problemen aanloopt. Artsen in Nederland moeten u dan wel helpen maar of ze dat met plezier doen? Er zijn wellicht goede organisatie, maar zoek dat vooraf wel goed uit. Klinieken in BelgiŽ of Duitsland doen borstvergrotingen normaal gesproken prima en zijn gemiddeld ook iets goedkoper. Andere bekende landen met mogelijkheden tot een borstvergroting zijn Thailand, Turkije en Marokko.
[ terug... ]Omhoog


ads1

URL toevoegen

  • Uw link een jaar lang op een relevante site voor 25 euro per jaar. Mail uw verzoek naar: Webmaster

ads2

Relatie met borstkanker?

  • Er zijn geen aanwijzingen dat een borstvergroting invloed heeft op het ontstaan van borstkanker. Inmiddels zijn er miljoenen borstvergrotingen uitgevoerd wereldwijd en is nooit een verband vastgesteld tussen de kanker en implantaten.

Garanties?

  • Het resultaat van plastische chirurgie is niet te garanderen. De kundigheid van de chirurg is natuurlijk van belang, maar het is geen exacte wetenschap. De tevredenheid van de klant na afloop heeft ook veel met het verwachtingspatroon vooraf te maken.

Borstvoeding?

  • De klieren blijven bij een borstvergroting in tact. Vijf weken na de ingreep kan dus gewoon weer borstvoeding gegeven worden.

Symmetrie?

  • Het is niet mogelijk asymetrie van borsten volledig op te heffen met een borstvergroting.

ads3


Copyright 2002-2018