» Ongemakken

Wat is dit?

Na een borstvergroting kunnen er nog een aantal kleinere ongemakken boven komen. Direct na de operatie kan postoperatieve pijn opspelen. Dit verdwijnt echter met een aantal dagen. Op langere termijn kunnen tepels meer of juist minder gevoelig worden. Een borstprothese kan het voor een radioloog bemoeilijken om een röntgenfoto te beoordelen. Maar dat is afhankelijk van het type prothese. Een borstoperatie voor bijvoorbeeld een gezwel is geen probleem voor mensen met een prothese. De prothese heeft hierop geen invloed.
[ terug... ]Omhoog


ads1

URL toevoegen

  • Uw link een jaar lang op een relevante site voor 25 euro per jaar. Mail uw verzoek naar: Webmaster

ads2

Relatie met borstkanker?

  • Er zijn geen aanwijzingen dat een borstvergroting invloed heeft op het ontstaan van borstkanker. Inmiddels zijn er miljoenen borstvergrotingen uitgevoerd wereldwijd en is nooit een verband vastgesteld tussen de kanker en implantaten.

Garanties?

  • Het resultaat van plastische chirurgie is niet te garanderen. De kundigheid van de chirurg is natuurlijk van belang, maar het is geen exacte wetenschap. De tevredenheid van de klant na afloop heeft ook veel met het verwachtingspatroon vooraf te maken.

Borstvoeding?

  • De klieren blijven bij een borstvergroting in tact. Vijf weken na de ingreep kan dus gewoon weer borstvoeding gegeven worden.

Symmetrie?

  • Het is niet mogelijk asymetrie van borsten volledig op te heffen met een borstvergroting.

ads3


Copyright 2002-2018