Voorgesprek / consult

Wat is dit?

Een goede cosmetisch- / plastisch chirurg zal nooit zomaar meteen gaan opereren. Je krijgt altijd eerst een gesprek in de kliniek, ruim voor de ingreep. De chirurg zal, soms samen met een consulente, jouw wensen doorspreken en een inschatting maken of je een bewuste keuze hebt gemaakt.Uiteraard zal de chirurg ook je borsten onderzoeken en je medische gegevens doornemen. Hierbij moet je ook aangeven welke medicijnen je gebruikt. Het kan voorkomen dat je over moet gaan op andere medicijnen of het gebruik een tijdje dient te stoppen. Roken heeft een negatieve invloed op genezing van de wonden. Dit zal hij allemaal met u doornemen. Wanneer u helemaal gezond verklaard bent kan gekeken worden naar gewenste borstcorrectie.


Een goede chirurg luisterd naar de wensen van de klant, maar stuurd wel bij als de formaten van de nieuwe borsten niet meer in verhouding met het lichaam zouden zijn. Daarnaast bekijkt hij de juiste positie ten opzichte van het lichaam en de juiste vorm van de nieuwe borsten. Het is ook van belang hoe elastisch uw huid is. Tenslotte laat hij u zien waar de littekens na de borstvergrotende operatie zullen achterblijven. Bij een geslaagde borstoperatie zullen de littekens vrij onopvallend zijn vanwege de kleur en omdat de chirurg het litteken onder de borst laat vallen.


Vaak heeft de kliniek zogenaamde pasprotheses om een indruk te krijgen van het af te spreken formaat implantaat. Dit is de beste manier om een indruk te krijgen van het resultaat na de borstvergroting. Als alles goed is vastgelegd zal de chirurg de operatie nog eens van begin tot eind met je doornemen. Dit is het moment om de vragen die je nog hebt te stellen. Denk er om: domme vragen bestaan niet! De chirurg zal blij zijn met je vragen want voor hem is het ook van het grootste belang dat jij tevrede de deur uit gaat.
[ terug... ]Omhoog


ads1

URL toevoegen

  • Uw link een jaar lang op een relevante site voor 25 euro per jaar. Mail uw verzoek naar: Webmaster

ads2

Relatie met borstkanker?

  • Er zijn geen aanwijzingen dat een borstvergroting invloed heeft op het ontstaan van borstkanker. Inmiddels zijn er miljoenen borstvergrotingen uitgevoerd wereldwijd en is nooit een verband vastgesteld tussen de kanker en implantaten.

Garanties?

  • Het resultaat van plastische chirurgie is niet te garanderen. De kundigheid van de chirurg is natuurlijk van belang, maar het is geen exacte wetenschap. De tevredenheid van de klant na afloop heeft ook veel met het verwachtingspatroon vooraf te maken.

Borstvoeding?

  • De klieren blijven bij een borstvergroting in tact. Vijf weken na de ingreep kan dus gewoon weer borstvoeding gegeven worden.

Symmetrie?

  • Het is niet mogelijk asymetrie van borsten volledig op te heffen met een borstvergroting.

ads3


Copyright 2002-2018