Borstvergroting - algemene informatie

Wat is dit?

Borstvergroting, algemene informatie
Op deze site vind je veel informatie die nodig is bij een beslissing over een borstvergroting. Alle informatie die beschikbaar was op internet is hier verzameld en bijeen gebracht op deze internetsite. Wij hopen dat de informatie over borstvergroting kan bijdragen tot een goede beslissing bij een mogelijke borstvergroting.Neem de tijd voor je beslissing bij een borstvergroting

Het is heel erg belangrijk om je goed te verdiepen in de mogelijkheden, gevaren en voordelen van een borstvergroting. Neem nooit te snel de beslissing, want er is geen weg meer terug. Na een goede overweging kan je beslissing natuurlijk positief uitvallen voor de borstvergroting en vervolgens je leven aanzienlijk verbeteren. Wie tevreden is met zichzelf is altijd gelukkiger dan wie niet tevreden is met zichzelf. Maar je moet uitkijken dat je niet doorslaat. Sommige mensen blijven na een cosmetische operatie doorgaan met andere cosmetische kenmerken die ze als storend gaan ervaren. Dus van borstvergroting naar neuscorrectie en ga zo maar door. In dat geval is de oorzaak meestal psychisch en kan men daarin ook beter de oplossing zoeken. Voor de rest is een borstvergroting een prima en veilige lichaamscorrectie.
[ terug... ]Omhoog


ads1

URL toevoegen

  • Uw link een jaar lang op een relevante site voor 25 euro per jaar. Mail uw verzoek naar: Webmaster

ads2

Relatie met borstkanker?

  • Er zijn geen aanwijzingen dat een borstvergroting invloed heeft op het ontstaan van borstkanker. Inmiddels zijn er miljoenen borstvergrotingen uitgevoerd wereldwijd en is nooit een verband vastgesteld tussen de kanker en implantaten.

Garanties?

  • Het resultaat van plastische chirurgie is niet te garanderen. De kundigheid van de chirurg is natuurlijk van belang, maar het is geen exacte wetenschap. De tevredenheid van de klant na afloop heeft ook veel met het verwachtingspatroon vooraf te maken.

Borstvoeding?

  • De klieren blijven bij een borstvergroting in tact. Vijf weken na de ingreep kan dus gewoon weer borstvoeding gegeven worden.

Symmetrie?

  • Het is niet mogelijk asymetrie van borsten volledig op te heffen met een borstvergroting.

ads3


Copyright 2002-2018